Erik Eriksson?

under dagen har jag blivit terroriserad av någon Erik i Skellefteå, jag har lite guldfisksyndrom, men jag borde känna igen namnet åtminstone och det ringer inga klockor. Helt mysko. Han skickar bara korta sms som tex det första som löd Hej vem? och sedan hej och några smilgubbar. Fattar inget, så jag skickar tillbaks, känner jag dig? -ja du känner mig. Jag skickade tillbaks att jag inte känner honom och att han fått fel nummer och får som svar vad heter du då? Där går gränsen jag har inte tänkt leka nå´n katt och råtta lek med någon som bara verkar söka kontakt eller ha nåt annat sjukt försig. Otäckt!

Vi har ialla fall varit och åkt skoter, bob och pulka idag och det var riktigt skönt att vara ute. Den enda som klagade var Jesper som inte tyckte att det var någon höjdare. Farmor hon kämpade på och plumsade i snön trots onda knän, åkte bobb värre än barna. M med sina två barn var också förbi, åkte och grillade korv med oss. 

Vi blev även bjuden på pizza till middag av G&L, Mathias fick det som present. Gissa om kycklingrullen smakade bra...den satt som smäcken. 
 

försök på försök

Nu har jag försökt att skriva inlägg två ggr, men varje gång så har jag lyckats att fummla bort texten. tydligen så måste man vara fin med pekfingervallsen på bärbaradatorn..hmmmm.
Det jag skrev i korthet handlade om att mathias har fyllt 31 och fick en lagerbladsblomma av mig så om eller när den vissnar går den att dra nytta av i alla fall.
Vi hade tänkt åka pulka och skoter i hemsjöbacken, men det blåste för mycket tyckte vi så imorgon hoppas vi på mindre blåst för då blir det grilla korv och åka backe.

Jag vann ett franskt manikyr set på tradera, har provat men det var inte så himla enkelt. blandade resultat med andra ord. det gäller nog att träna om det ska se snyggt ut...
På onsdag så ska jag prova på pump, det blir kul. Det var LÄNGE sedan jag använde kroppen på ett motionerande sätt.

Åter till ordningen

Nu har fam Åhman-Sand återgått till det normala. Sjukdomarna är under kontroll och jesper har börjat sova som normalt igen. 
I dag var jag så lyckligt lottad att jag fick besök av en gammal klasskompis från tavelsjö, hon är också mammaupptagen. Hennes dotter som fyllde 1år för ett tag sedan tyckte nog att vi hade många fina leksaker och lekte obehindrat fram tills Filippa kom från dagis. Då är det bara MIN, MIN som gäller. Hur som hälst är det är riktigt kul att träffas och surra strunt en stund. Så jag måste ta mig i kragen och fara och hälsa på så småningom.

I går fick jag ljusen från party lite, så i dag har jag eldat hallon/timjan hela dagen. Luktar gott gott. 
Va och levererade ut ljusen till några här i byn och fick mig några trevliga pratstunder, bland annat blev jag antastad av en liten new fonland på närmare 90 pannor, det var ju ioförsig inte dagens höjdpunkt men i det stora hela så har det varit en mycket bra dag. 

/sov så gott


RSS 2.0