Nu kommer ett inlägg!!!

Under senaste tiden har det hänt en del grejer, dock kanske inte så intresanta men...
Magen den växer och är i skrivande stund i vecka 27.
Har börjat jobba heltid,  med lätta foglossningar som ibland blir svåra så "kryper" jag fram. Ska skicka in ansökan  om havandeskapspenning och får då sluta jobba 26/3 om annat i månads skiftet. Mathias är hemma med Filippa. 2004 skrev jag ett avtal som gällde Mathias pappa ledighet. Det löd ungefär så här... När jag är pappa ledig så ska jag baka fikabröd och matbröd.
Väntar fortfarande på ny bakat, men det kommer nog;) Han försa sig nämligen och då var jag snabb som en vessla och skrev ett kontrakt. Alla som vet väntar med förtjusning.
Filippa har fyllt ett år och det är full fart på henne. Hon håller på att klättra på det mesta, men tar man sig upp så måste man börja kunna ta sig ner, men ner kommer man ju alltid eller?? Hon är mycket bestämd och tjurig så skam den som ger sig.
Husrenoveringen har rullat igång igen i sakta mak. Tapeter har kommit upp i köket och golv ska läggas in på måndag. Toarenoveringen börjar snart lida mot kakling, men än är det mycket kvar. Jag har börjat riva i yttligare två rum, men sen ska det nog inte rivas mer förns vi har flyttat. Nu ska bara allt återställas...
*Klinker i hallen
*klickgolv och tapeter i vrum
*nålfilt i båda trapporna
*el golvvärme
*Lite målning
*Lite eljobb
*Tapeter och matta i Filippas rum
*Tapeter och matta i "lekrum"
* MM
Så när flyttar vi??? innan bebisen kommer??? Många frågor och inga svar.

Här är en bild på 1åringen

image19

Måste städas inför kalaset
image20


RSS 2.0