Ultraljud

Jo idag så var det stora ul dagen, med stor spänning så fick vi se en krabat som var väldigt livlig. Det sparkade och slogs reält i magen. Vi blev beräknade till 25 maj.

God Jul allihop och hej så länge.

En dag på FC

idag är det Onsdag så vi har varit på FC, försöker att fara dit i alla fall en dag i veckan. Äta lunch och "leka" med andra barn. I dag har vi också gjort en 10 månaders vikt och längd...jag trodde nog att hon skulle ha dippat lite i vikten eftersom hon äter själv, men så var det inte.
I morgon ska vi titta på luciatåget på sjukhemmet och seden blir det illakvikt till folktandvården för tandkontroll... där man blir varse att man äter alldeles för mycket sött och gott. En dag i veckan HALLÅ jag varken röker, snusar eller dricker. Men jag kanske försöker äta mig söt...
Men men det är bara att hålla tummarna att det inte finns nå´t hål som behöver lagas eller ännu värre att visdomständerna måste dras ut...den enda visdomen jag har kvar sitter ju i dessa tänder. Nä skämt o sido det är nog lite tandläkarskräck . Så blir det att dra ut nå tänder så får dom nog klubba mig först...


Hej då


Söndag

Så var det första advent, med lite snö och julpynt så kanse jag kan locka fram julkännslan. Hade gubben hemma i söndags så då passade vi på att julpynta lite grann. Det blir lite finare och trevligare med nya gardiner och några tomtar. Jag har en så duktig och huslig sambo (fast det får jag inte säga så högt...så då skriver jag det istället.) Han strök och jag hängde, det är ju roligare att hjälpas åt än att göra allt själv.
Senare på em så var vi bjudna på advents middag hos farmar o Jan, mycket gott fans det och efter middagen kände jag mig som en flodgris som var sprängfärdig.

Det är extremt roligt att köra bil i snöyra och bland renj**lar som befinner sig på vägarna. Hade mycket vilt och tamt på vägen när jag körde till klinten...Med ej fungerande abs och helljus som funkar ibland så är det skoj som ni förstår.
Enormt dåligt att vägen i sika inte var plogad ens kl 14, när det var sån´t snöfall i går... det får bli dagens ris.
(Jag menar rådjur och renar som vilt och tamt).

Min gubbe och Jan har ett brinnande intresse för Rc-bilar.. på sommaren ute med methanol bilar och på vintern inne med elbilar. Dom har byggt en innomhusbana på Konsum i  klinten, så jag var dit en snabbis igår när dom körde. Snabba bilar på liten yta, är nog inget för mig och min koncentrationsförmåga..men roligt måste det ju va när han kom hem vid 22 tiden.

Lite bitter och en smutta deppad men vad gör det , nytt år nya krafter.. eller??

RSS 2.0