Me&I Party

Var på party idag, kul och så mycket fint det finns, fast tyvärr dyra plagg. Blev tre stycken plagg varav två var hämligapaket.... spännande så in i norden, nästa vecka nå´n gång ska kläderna ha kommit, kan knappt bärga mig.

Tack A för mycket gott fika.

En sån här tunika blev det också.

Explotionsrisk

Var i stan med mamma idag och där var det smått kaus... som säkert alla har hört redan så var det en gasläcka i en bil så de stängde delar av stan. Vi kom i lagom tid, kunde köra förbi obehindrat. Det var bara när vi skulle till ÖB som vi fick ta en omväg... tur att det inte var jag som körde för mitt dåliga lokalsinne har lite svårt för att bryta det "normala"mönstret och hitta en annan väg.

Lite shopping blev det också men inte så mycket,  pengarna rinner i väg och man vet knappt vart dom tog vägen. Det blev ett sån´t här baby kit till scrapbookingen från Classes som säkert hälften av kurskamraterna också har inhandlat...men men bra pris lockar!!!
Köpte även lite på tiimarii. Nu kanske man kan ha nå´t att börja med i alla fall.

Ska på me&i party på Söndag ska bli kul, finns så mycket fint som skulle pryda min lilla gumma, synd bara att priserna inte pryder mammans plånka. Har inte bestämt mig för vad det blir men det får vi se framöver.

/Emma

Städa

Så här kul är det att dammsuga..

image17

Om man tittar riktigt noga så¨ser man hur det fläktar i hennes enorma hårsvall

Besök

Jo dra på trissor vi fick besök idag av M och Lina, mycket skoj. Tur att man är en jäkel på att städa... då finns det ju inte en massa fasttorkade matrester på bordet och så vidare... ja "skämmes tamme f". Kanske  man kan skylla på att jag är småbarnsmamma och bara lite lat och omotiverad. Men men M verkade inte vara allt för förskräckt,  hon säger att minsann hon också har stökigt, så jag planerar att fara dit oinbjuden för att se om det stämmer. Nä skämt och sido det kanske inte är så farligt ändå.

Filippa var på sitt BÄSTA humör...bara grin och elände så inte tyckte Lina att det var någon glädjehöjare precis och började gnöla hon med... Tänkte hur ska det här sluta när dom satt och gnölade ikapp. Men solen sken upp när Filippa fick visa sin leksakskorg... Där fanns en massa roliga saker som hon upptäckte nu när vi fick främmen, hela korgen tömdes men det är just typiskt att den saken Lina hade var bäst...
image16

Pepparkakor vist är det gott?? Köpte en burk när jag var på ica... mums mums

Fest...

Jorå vi var på fest i går...nykter och chaufför tur att L är gravid så jag fick nyktert sällskap, gick ganska bra tiden rann i väg och kl blev 24. Jag och L gick och väckte liv i dom som badade och basta, så vi skulle ta oss hem någon gång...men oftast är det tröögt så vid 01 och mycket tjat och smått ilskna så tog vi oss iväg.

För första gången fick Filippa sova borta och de gick jätte bra... tack farmor och J
Sovmorgon..............11.30 vaknar jag  det var länge sen sist och så skönt, kommer definitivt att ske fler gånger.

FC

Så var det Onsdag och dags för Fc och den här gången så kom också Pjöller Kul!!
Nu har vi rännt runt hela veckan så i morgon (Fredag) måste vi försöka hålla oss hemma. För på Lördag så ska Filippa sova borta första gången. Mamma och Pappa ska på 30 års fest i Umeå. Med tänder och drömmar så kan det bli en vak natt för farmor. Filippa håller på att få framtänder och det verkar störa hennes nattsömn.

Var och gjorde BOEL testet idag och fick MVG, inga problem med vare sig syn, hörsel eller skelning.

Filippa är ett tacksamt barn.. hon har börjat gå med den ny inköpta racergå-vagn. Ser ganska kul ut ungefär som en robbot som går tills det tar stopp.

/Hej då nu ska vilas medan Lillan sover

Borta bra...

Men hemma bäst. Det är bra skönt att få komma hem efter en dagstripp, med trött skalle och gnällig bebis så skulle det bli sååå skönt att krypa till sängs... Men..Billig dotter säljes!! Gnället fortsatte hela natten, får hoppas på bättre natt i natt.

Jag fyndade lite saker på ikea bla jättefina ljuskoppar och vaser. Filippa fick också lite smått och gott, en filt och lära-gå vagn. Jag är av naturen laggd åt filtar och plädar och tycker att man inte kan få för många, medans min sambo inte håller med. Så jag brukar försöka tygla mig, men ibland går det inte:)
              


IKEA!!!

I morgon vid ottan så bär det av till Happis och Finland. ABC, Alko och ikea kan de bli bättre i juletider.
Köpa klass I lappin,  lakrits och choklad, lite av standard varorna när vi är i Finland. Det ska bli kul att gå på ikea, vet inte vad jag ska köpa men det finns alltid något. Det blir i alla fall säkerhetsgrejer till lillan...
sen får vi se.

stjärnsmäll

I onsdags så var det dags för besök hos atg med syrrans häst, Sist var han mycket konstig i transporten så vi började i tid. Robban var redo men inte jag som skulle leda in kraken. Resultatet blev ungefär så här.. en nästan 700kg häst tyckte nog att jag var ivägen för hans framfart så han bestämde sig för att backa ut och ja inte har man mycket att säga till om. Så ut for vi och syrran var beredd med linorna så då följde också bakbommen med, tur att man är "smidig" så, en sorts reflexlambada skonade mitt skinn istället för att ha en bomm inplanterad mellan ögonen. Det är alltid lite spännande tycker jag. Det visade sig att han var halt igen och behandlad i bakknäet så om tre veckor bär det av igen.


Idag har vi varit på 2 års kalas och ätit pizza och tårta, mycket gott!!
/ Hej hopp

Blixts och dunder

Vilket rejält åskväder som drog in i går kväll. Tur att jag inte var ensam hemma, för åska de är inte min grej.
Satt och letade blixtar... och många blev det. Tur att man har en "väder" tv då ser man vad det är för väder inna man tittar ut. Det räcker med lite nederbörd så är det pixlar och grova störningar på tvn.
Det var gårdagen..
Desto roligare hade jag  idag. Skulle till FC kl 11(bokat möte med M & L) men FC stängde kl 12 = Blev knäppt på näsan, min planering höll inte, men jag hade nog  trevligare i alla fall.
Synd bara att de små liven inte jämkar samma sovschema:) En promenad i det "fina" vädret. Förmodligen så for inga kalorier för sedan fick vi gofika hos M ;) En mamma lever i ständig stress och är oftast bokad så det var bara att skynda ner till FC igen för att gå sista återträffen med massagen, men väl lite sen och andan i halsgropen så var det bara två andra där. Vilket avslut:(

RSS 2.0