Denna vecka

Ja, jag är inte så flitig på att skriva i min blogg så som ni kanske har märkt. Den här veckan har varit ganska bra, mår bättre nu och har slutat äta postafen... Som ni kanske förstår så ska Filippa bli storasyster i slutet på Maj.
Ska på ul 20 December, så då får vi se om datumet blir fram el bakåtflyttat.

Filippa blev 9 månader den 14 November, lillan börjar bli stor... Under veckan så har hon även lärt sig att gå, ser roligt ut när hon stapplar fram helt nöjd.
Tänk om man var lika lättroad som små barn, vad mycke skoj man skulle ha. Jag hade hoppats på att en kastrull eller dammsugare skulle göra mig lika glad och så mycket lättare arbetet i hemmet hade varit.

I dag var jag och Filippa på familjecentralen, åt lunch och lyssnade på andra mammor. Det var bara lite synd att barnen som var där skulle sova så det blev lite tomt. Vi var inte där så länge för min syster ville ha skjuts till verkstan i ånäset för att hämta sin bil.
I morgon ska min bil in på Volvo i stan för ny kamrem och vattenpump.. men det finns många mysko fel på bilen t ex helljusen, ibland får man på dem men inte av  och så vidare lika så torkarna.
Men men jag är inte bitter det är ju snart jul

Hej och hå så länge

Söndag

Nu var det länge sen jag skrev nå´t här...Tycker nog inte att det finns så mycket intressant att skriva om.
Jag och Filippa har ränt till stan många ggr förra veckan, följde med syrran till atg och det gick fort och bra, nu är det bara att hålla tummarna...Syrran ska börja så smått att sätta igång honom, men redan två dagar efter så smet den lymmeln i från hagen och sprang hejdlöst omkring och detta hände inte en gång utan två. Vi har även varit till gammelmormor i Överboda och hälsat på.

I dag Söndag åkte jag, sambon och syrran till skellefteå för att titta på en bil, Filippa fick vi lämna hos mormor så ett restaurangbesök var också inplanerat.
En mycket fin skoda av prakt exemplar (vad jag tycker) blev köpet för syrran. Med en så´n bra affär så blev vi bjudna på restaurang :) Och det är mycket välkommet, synd bara att kocken först skulle åka till bonden och välja ut en lämplig oxe och slakta den,hänga och tillaga... Med näradöden upplevelse av hunger så kom tillslut maten och vi kunde sedan åka hem mätta och belåtna.

Fort har en helg gått

/ Hej så länge

RSS 2.0