Missanpassad





Att man snart fyller 27, är knappast möjligt om man ser och tänker hur omogen jag är. Att jag är gift och har två barn måste ju bara vara en otrolig lyckträff...eller så är gubben både blind och döv. När man beteer sig som en omogen fjortis och klär sig som en stoppadkorv. Ja då är det illa...snälla någon skicka mig till en specialist som kan lära mig ett och annat tex vett & ettikett, hur man klär sig iförhållande till kroppen, hur man sminkar sig, stava och vara snäll och trevlig...ja listan kan göras lång. Eller så kortar man av den och skriver -Hjälp till olyckad person.
I dag så var det dop för Jesper. Fick låna en jätte fin dopklänning av M. Vad våran lilla gosse börjar dopet med att småkräkas några ggr, så nu hoppas jag verkligen att fläckarna går bort i tvätten. Annars sitter man i skiten, man ska aldrig låna saker (fast nu lånar jag för jämnan) det dumma är ju att vi har dopklänning, men har man tummen i arslet så får man skylla sig själv. Sorry M. Dopet i sig var inte så farlig flopp, förutom att Filippa studsade bland golv och tak och aldrig var stilla men hon är två år så det är förlåtligt. Det som dock inde bör vara förlåtligt är mitt beteende som jag kommer till sedan. I går var jag och dukade på församlings gården, jag försökte att tänka och räkna med de få hjärnceller jag äger, men med dom och mitt IG i matte så kan det ju knappast lyckas. Jag vet att jag glömde att ställa fram kaffe- koppar på några platser, men tänkte att det fixar jag på en stund och senildemensen slog till direkt. Så blev det dopdag och kaffe. J frågade hur jag tänkt med dukningen, jag går för att ta mig en titt och upptäcker den ofärdiga dukningen och utbrister i ett JÄVLAR! Kanske inte så farligt det sker ju dagligen dags, men att svära prästen rakt upp i ansiktet och sedan springa med svansen mellan bena, som en oupfostrad snorunge. Varför inte bara stanna upp och säga förlåt. Ja jag känner mig riktigt skammsen. Skämmes tamme fan!!!

Det är bäst att börja skärpa sig. Så nu tackar jag ALLA för alla fina presenter som Jesper fick. TACK TACK TACK

/ stoppekörven


utmanad av krakel

Utmaningen gick ut på att visa en bild som ligger under sjätte mappen, sjätte bilden i mina bilder. Sedan skulle man utmana sex st nya. Kan nog plocka fram en bild, hoppas bara att den är human..vi får väl se. Men att utmana nya blir nog svårt. Här kommer bilden.


 Bilden är nytagen med krakels fina kamera. Tack för lånet. Det syns ju att man är en jäkel på att ta bilder:)

annagp du är utmanad

Horstövlar???



Ute i "värmen"...tur att jag hade mina horstövlar som vissa kallar dom.



 Se vilka söta och fint klädda barn, men inte riktigt fullständigt klädda. När båda föräldrarna har huvet under arman så kan man glömma både ditt och datt tex kavaj och skor.



Flipp flopp två år. Grattis skruttan!


Bilder



Under förändring :) Tack M



På Rådhuset. Vigseln tog max 2 min

Februari

Februari för oss har varit och kommer att vara fullspäckad. Det är nått varje helg, t ex födelsedagar, dop och vigsel. På alla hjärtansdag så fyllde Filippa 2 år och Mathias och jag gifte oss. Så numera heter jag Emma Sand, lite konstigt men jag vänjer mig tillslut. Mathias körde ett test i morse när telefonen ringde. Sprang som en skuttande flodgris och svarade -Åhman eller...ja Emma. Denna telefonvana som jag alltid har haft kommer kanske att vara lite svår att ändra på..eller kanske inte. Det visar sig. Nästa helg blir det i alla fall dop på Jesper, skönt att få det bortgjort.

Hade tänkt lägga ut några bilder men sidan ville inte öppnas så bilder kommer senare.

Body pump

Jag har börjat träna och det känns riktigt skönt. Onsdagar är min alldeles egna uppbokade kväll:) Jag kan lova att man känner att det finns några stackars muskler under dököttet. Det ger en skön kännsla av okontrollerbara muskler efter ett pass, lite bortdomnat.

I går hade vi besök av prästen som ska döpa Jesper. Vi hade samma präst till Filippa och vi tyckte att han var mycket bra, skämtsam och skojfrisk. Det passar oss bra, inga konstiga ideer, som vissa präster har.
Jesper kommer nästan att hinna bli 9 månader då dopet äger rum,så kanske han kan gå till dopskålen...vem vet. Han tycker i alla fall att det är väldigt roligt att gå med läragå vagnen. 





Jesper 6½ mån

Havreflarn

100 g smör
3 dl stora havregryn
1 ägg
1½ dl socker
1 msk vetemjöl
1 tsk bakpulver

smält choklad

Blir ca 35 st. vill du göra fler, gör två satser i följd. Annars sväller grynen och flyter inte ut på plåten.

Sätt på ugnen 175 ^c. Smält fettet och rör ner grynen i det heta smöret. Vispa ägg och socker pösigt. Rör försiktigt ner grynblandningen och mjölet blandat med bakpulvret.
Klicka snabbt ut smeten glest på bakplåtspapper. Tag ca 1 tsk till varje kaka. Grädda mitt i ugnen tills flarnen fått lite färg, 6-7 min. Låt dem svalna något innan de lossas från plåten. Smält chokladen och bred på undersidan av ett flarn och sätt ihop med ett annat.

Enkelt och mycket goda kakor:)

RSS 2.0