Nu har vi flyttat

Vi har nu varit klintbor sedan 1 dec och det går bara hejsan. Ordning och reda, nja kanske inte riktigt 100%.  Jag vet på ett ungefär vilken våning och i vilken kartong som saken finns i. Kök och vardagsrum är i sin hyffsade ordning, men i övrigt så har inte saker och ting fått sin ordinarie plats.
På lillajulafton som vi brukar ha dagen före så var vi hos oss, så nu är huset testat för åtminstonde 8 st. Vi bjöd på hemlagade köttbullar, jansson lite korv och sill mm. På julen hör det nog till att kasta mat. För oss blev det över en heldel köttbullar och en nästan full plåt med janssons. Mina föräldrar och syster med sambo och dotter kom för att äta och dela ut julklappar. Många och mycket fina julklappar fick vi. Så tack så jätte mycket! Värsta julklappen fick jag av min kära Mathias. Jag hade nog aldrig haft tanken på att få en sån julklapp, hade inte önskat mig. Bara nämt i förbifarten att en bärbardator kunde va bra att ha. Så nu är man ägare till en..helt otroligt:).

På julafton så åkte vi till sikeå för att fira med min släkt och på kvällen så skulle M mamma, J, tant K &T komma hem till oss. Det blev inget av...J dotter hade blivit magsjuk så alla stanade hemma. Så det var ju jätte synd.
Kvällen efter så var det min sambos tur för magsjuka. Det blev en lindrig sådan verkar det som, han kräktes en gång och har mått ganska hyffsat idag. Han har ätit och så, så det känns som att den är över. Håller tummarna. Nu hoppas jag att ingen annan i familjen åker dit.
I morgon ska vi på 70-års kalas här i klinten om vi alla är friska och pigga. Hoppas hoppas för det kan nog bli riktigt trevligt. Tant K är en riktig super tant. Före jul så fyllde hon på min frys med bakverk och hennes jättegoda bullar. Barna har härliga sockar, vantar och diverse stickat som hon har gjort. Tack Tant K!

Jesper julfin

Min lilla hjälpreda i köket.

/Lev och må

RSS 2.0