Nått i den här stilen

När vi har fått upp tapeten i vardagsrummet så borde de se ut ungefär såhär...
image13

istället för såhär
image6

En riktig slöardag

I dag är absolut ingenting gjort, kan man göra mindre så är man skicklig, nä skämt och sido en riktigt tråkig Söndag. For en snabbsväng till Överklinten för att se svärmors nya fondvägg eller "optisk synvilla" som farbror J sa.. Klart de va lite grötigt men inte så farligt, jag tycker de blev ganska bra dvs om man inte står mitt i rummet och snurrar för då blir man nog sjuk haha.

image14 ganska likt men lite ljusare grönt.

/Ha en bra fortsatt söndag

En spännande natt

De gick ju ganska bra i alla fall. Var bara upp 5-6 ggr och sa natti natt och la henne till rätta. Första gången var vid ett tiden och då somnade hon ganska fort, laddade väl för nästa period som var kl tre:) För då var hon arg... en timme senare vart hon sååå tyst att jag funderade vad som hände, lever hon??? Jorå i vanliga fall brukar hon stå och hoppa i sängen , men inte imorse. Det är tur att man är principfast annars hade hon kanske klarat sig om min sambo fick bestämma. Hoppas att natten blir bra nu också om inte bättre.

Var ute på promenad med syrran idag:) det är tur att nå´n drar ut en, blir lätt lite schitzofren när jag är ute själv.
Vi var riktigt hurtiga med tanke på grundflåset, gjorde ett löparryck gick ganska bra förutom att Eddie tyckte vi såg ut som ett par fårskallar eller nå´t (ville bara bita oss i benen ).

/Hane bra och sov gott

I kväll smäller det...

Eller smäller och smäller i natt ska inte lillan få nån välling, så de blir säkert skrik och tandagnissel.
Det är nämligen så här det ligger till.. Förhörde mig om Filippas nattmål hos bvc om hur jag kunde få henne att sluta äta på natten. De var raka besked, hon behöver inte äta hon ska klara sig utan. Det var bara upp till oss att bestämma när vi ska utföra detta och en Fredagkväll är ju alldeles lysande. Så nu har vi helgen räddad:)  Får hoppas att hon vänjer sig snabbt, vore bra om Söndagnatt fick vara lugn då sambon ska upp tidigt på Måndagmorgon... Men det återstår att se.
/Hej hej och god natt.

Träning ger färdighet

Håller på att introducera skor på lillan.. mycket konstigt tycker hon, men det bli nog bättre. Ska nu lilla madam börja gå tidigt, så är de nog smart att börja med låga sulor... de är ju inte direkt så på vinterkängorna:) Där ser de ut som hennes fotleder skulle kunna brytas, åtminstone stukas rejält.
Har även sorterat papp och katrong de blir fort en hel massa så de bär av till Robban sen då Filippa har vaknat.

    Kan man stå med dessa grejer??


 Nä, de är nog lite svårt ändå

 snygga visst

Hösten och mörkret är här... Ljusparty!!!

Blev frågad om jag ville ha ljusparty... så nu blir det den 20 okt kl 14.
Så om det är någon som vill komma så skriv de i kommentarer ni är så välkomna.

Jultraditioner

Jag tror att de ligger i blodet..

Jag tror att de ligger i blodet..

Sagt och gjort...

Träffade M och charmtrollet L Idag på FC. Skoj skoj tills Filippa blev trött och sov resten av tiden dom var där. Det är en mycket social dotter jag har:) M frågade i alla fall om inte jag skulle starta en blogg.. men nä det är nog inget för mig tyckte jag, tills min syrra dök upp och hjälpte mig på traven. Så sagt och gjort som sagt blev det bevisligen en blogg.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0